WeezenkapelCONCERT 2015 / 4

chamarant-groot

Van ’t Lindenhoutmuseum Kinderdorp Neerbosch Scherpenkampweg 58 6545 AL Nijmegen Vocaal Ensemble Chamaret Chantant Chamaretchantant

Van ’t Lindenhoutmuseum zaterdag 5 septemberaanvang 16:00 uur / entree € 10,00

• ontvangst met koffie/thee vanaf 15:00 uur
• drankje in de pauze en na het concert (tegen betaling, geen pin)
• bekijken museum voor én na het concert
• ruime parkeermogelijkheid

■ Verlangen en Verdriet Vocaal Ensemble Chamaret Chantant zingt madrigalen en solo werken van Italiaanse componisten uit de late Renaissance en de vroege Barok rond het thema Verlangen en Verdriet. Centrale werk is de Sestina van Claudio Monteverdi, een klaagzang van een man bij het graf van zijn geliefde, bestaande uit zes madrigalen.

Muzikale leiding Karel Barten en Jasper Michels Luit / theorbe Jasper Michels