gearchiveerd

Kinderactiviteit

proeverij‘Voedsel in oorlogstijd!’ voor kinderen van 8-14 jr (en ouders)

Bloembollen eten? We moeten er niet aan denken! Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog hadden sommige mensen in Nederland helaas geen keuze en zetten ze hun tanden toch in de knapperige bolletjes. Tijdens de Oorlogsproeverij van eet!verleden kun je je tanden in oorlogsvoedsel zetten. Op woensdag 1 maart en zondag 5 maart hebben jullie de mogelijkheid om te ontdekken wat er op het menu stond tijdens de oorlogs- en bevrijdingstijd gedurende een smakelijke proeverij. De proeverij bestaat uit drie hapjes en een drankje.Algemeen Locatie: Van ‘t Lindenhoutmuseum, Scherpenkampweg 58 Nijmegen Datum: 1 en 5 maart 2017. Tijd: om 14.00 uur. Duur: 75 min Entreeprijs: € 7,50 pp. Museumkaart niet van toepassing. Reserveren noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.