Extra open in de voorjaarsvakantie, kom naar het Lindenhoutmuseum
17916
post-template-default,single,single-post,postid-17916,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Museum extra open in de voorjaarsvakantie

Museum extra open in de voorjaarsvakantie

Nog even en dan is het alweer voorjaarsvakantie! Ons museum is dan extra open en organiseert extra activiteiten. Kinderen zijn met de (groot)ouders van harte welkom! Het museum is zoals altijd open op woensdag 26 februari van 10:00 tot 16:00 uur. De extra activiteiten zijn dan van 10:00 tot 14:00 uur. En we zijn nog eens éxtra open op vrijdag 28 februari van 10:00 tot 14:00 uur met activiteiten voor kinderen. Entree is gratis.

Bij het Van ’t Lindenhoutmuseum kun je beleven hoe het was om vroeger te wonen in een weeshuis. Kinderdorp Neerbosch, waar het museum ligt, was namelijk vroeger een weesinrichting. Kom langs en verkleed je als oud-weesjongen of oud-weesmeisje, compleet met klompen! De plek had vroeger ook een tuinderij en boerderij, om alle kinderbuikjes een maaltijd te geven. En iedereen dronk natuurlijk graag een kop melk. Help jij mee om Ada de koe te melken? En kom dan gelijk ontdekken hoe onze andere koeien heten! Ook kun je bij ons de kop-van-jut een flinke lel komen geven. We zien je graag in de voorjaarsvakantie!