Cabaret/muziektheater DE AANBOUW

Cabaret/muziektheater DE AANBOUW

Cabaret/muziektheater DE AANBOUW

• Finalisten Cameretten – Persoonlijkheidsprijs Groningen – Winnaars Pythische Spelen Amsterdam
• Voorstelling op zaterdag 12 januari 2019 om 20:00 uur
• Ticketprijs is € 15,-

Grappige en muzikale voorstelling van drielingzusjes Miriam en Carla Wijnen. Ze moeten een aanbouw, opvoeden, mooi zijn en daten. Botoxmoeders, oliebollen, vrijwilligers en contactclowns voor je gehandicapte kind, alles komt langs. Al die helpers en hulporganisaties: wie helpen ze eigenlijk? Kunnen we het niet gewoon zelf?

‘wat een diversiteit’

‘prachtige teksten’

‘grappig, mooi, ontroerend, pakkend’

‘een lach en een traan, zang en instrumentaal top’

‘zo hard gelachen’

Terug na pauze
Theatermakers Miriam en Carla Wijnen zijn na een pauze van enkele jaren weer terug in het theater. Hun eigen alledaagse bestaan en de intensieve zorg voor hun zoon/neefje leidden tot een voorstelling met rake observaties, bizarre types en muziek. Een avond die je niet mag missen.

Kinderen
De zusjes reflecteren onder andere op de zorg voor hun kinderen. Hoe gewoon is het opvoeden van gewone kinderen en wat kom je tegen als je een gehandicapt kind grootbrengt? Het Van ’t Lindenhoutmuseum, gehuisvest in de Weezenkapel, met haar rijke historie rond jeugdzorg biedt de ruimte voor deze bijzondere voorstelling.

Grappig
Ons doel is op de eerste plaats dat je kunt lachen’, zeggen de zussen Wijnen. ‘Onze mening over dingen die we om ons heen zien, van daten tot de zorg voor kinderen en ouderen, komt naar buiten in grappen en muziek’.

Tekst, muziek en spel: Miriam en Carla Wijnen
Gitaar: Arne de Wit
Regie: Bas Groenenberg

www.wijnenspeelt.nl